#1
  1. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Chicago, IL USA
    Posts
    48
    Rep Power
    18
    man, I just compiled a bunch of crap openssl/mod_ssl being one of them. I can start the server fine ..

    apachectl startssl

    ...but once I do that I can't access any of my web pages. I have to issue...

    apachectl start

    ... I know this isn't right, but I really don't know what I did. I wouldn't be asking, i'd be testing, however, I can't get any connections to ssl to work from my web browser or from the command line client. The server starts fine, like I said...

    [root@pico conf]# apache startssl
    Apache/1.3.14 mod_ssl/2.7.1 (Pass Phrase Dialog)
    Some of your private key files are encrypted for security reasons.
    In order to read them you have to provide us with the pass phrases.

    Server checkout.commaflex.com:80 (RSA)
    Enter pass phrase:

    Ok: Pass Phrase Dialog successful.
    /usr/local/apache/bin/apachectl startssl: httpd started

    but I can't get any ssl connections to the server what so ever. My virtual host directive looks like this...


    #
    # checkout.commaflex.com
    #

    <VirtualHost 216.186.181.231:443>
    DocumentRoot "/home/commaflex/public_html/checkout"
    ServerAdmin info@commaflex.com
    ServerName checkout.commaflex.com
    ErrorLog /home/commaflex/public_html/checkout/.error.log
    TransferLog /home/commaflex/public_html/checkout/.transfer.log
    SSLEngine on
    SSLCertificateFile /usr/local/apache/conf/ssl.crt/server.crt
    SSLCertificateKeyFile /usr/local/apache/conf/ssl.key/server.key
    SSLCipherSuite ALL:!ADH:!EXP56:RC4+RSA:+HIGH:+MEDIUM:+LOW:+SSLv2:+EXP:+eNULL
    SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" nokeepalive ssl-unclean-shutdown
    </VirtualHost>
    ##end##

    hehee no problem there I don't think. ssl and every thing compiled with no complaints. i generated the server key and everything just fine, but no connections just page not found in ie. anyone pleeasseeeeee...

  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    I have had a somewhat related problem, but no one has responded. Since I had other things to get working on the server, I have put off this one, but now the time has come.

    For me SSL does not work at all. Everything compiled without error (following the tutorial at http://www.devshed.com/Server_Side/P...ss/page11.html ). However, when I try to start the SSL server, I receive an error stating that Apache cannot be started.

    Running:
    ./apachectl startssl

    Returns:
    "./apachectl startssl: httpd could not be started


    However, normal Apache works fine.

    Any ideas?

    Best regards,
    Frank Rietta
    frank@NOSPAM.com (change NOSPAM to my last name to e-mail me).

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo