#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    15
    Rep Power
    0
    I have apache installed on win32 platform. And I can visit http://localhost/, but whenever I try to go to another page from the links in the page, it takes forever to load.

    Is there something I should set in order to fix this problem?

    ------------------
    http://millennium.massassi.net/
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    15
    Rep Power
    0
    I found the problem was from the cgi running on pages with bad perl path at the top of the line.

    It's usually like "/usr/bin/local/perl" on a unix platform, but since I run apache on win32 platform, do I have to change the top of every single cgi to "crogram filesperlperl"?

    This just sounds like a really messy method, but is there anyway to make this easier?

    ------------------
    http://millennium.massassi.net/
  4. #3
  5. No Profile Picture
    freebsd
    Guest
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)
    >>do I have to change the top of every single cgi to "crogram filesperlperl"?

    Yes and to the path of perl.exe.

    >>but is there anyway to make this easier?

    Isn't that easy enough? But yes, with mod_perl, you don't need the first line of "#!/usr/local/bin/perl". Whether there is a win32 version of mod_perl is another case.
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    15
    Rep Power
    0
    Ok, thanks. I can actually use "replace from files" and 1 click can change every one of the scripts. That's easy enough

    ------------------
    http://millennium.massassi.net/

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo