Hi everyone,

I am new web developer learning. I have several web user controls that have "Error Rendering Control" AN unhandled exception has occured Object reference not set to an instance of an object. The application works fine.

But, how do I get rid of these Error Rendering Controls showing up? I have attached HTML coding for one ofr my user controls. This User cintrol is called Movement.ascx.

Coding:

<%@ Control Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="Movement.ascx.vb" Inherits="Controls_Movement" %>

<%@ Register Assembly="DOC" Namespace="DOC.Controls" TagPrefix="DOC" %>
<%@ Register Src="~/Controls/Movement/inmateGroup.ascx" TagName="inmateGroup" TagPrefix="IMAS" %>
<%@ Register Src="~/Controls/Movement/HoldingBin.ascx" TagName="HoldingBin" TagPrefix="IMAS" %>
<%@ Register Src="~/Controls/VerifyPassword.ascx" TagName="VerifyPassword" TagPrefix="IMAS" %>
<%@ Register Src="~/Controls/Movement/Confirmation.ascx" TagName="Confirmation" TagPrefix="Movement" %>

<script type="text/javascript">
function inmateSearch() {document.location.href = '<%=InmateSearchHref%>';}
</script>





<div id="saveButton" runat="server" style="display:inline;">
<input type="button" id="cmdSave" runat="server" value="Save" disabled="disabled" style="width:100px;margin:10px 0px 0px 6px;"/>
</div>

<DOCrogressindicator id="ProgressIndicator1" runat="server"/>
<IMAS:VerifyPassword ID="VerifyPassword1" runat="server" RefreshOnPageLoad="true"/>
<DOC:InmateValidator id="InmateValidator1" runat="Server" RefreshOnPageLoad="false"/>

<DOC:ProgressIndicator id="ProgressIndicator" runat="server"/>




<div id="rootElement" runat="server" style="position:absolute;z-index:101;left:5px;top:5px;width:99%;height:600px;">

<Movement:Confirmation ID="MovementConfirmation1" runat="server" RefreshOnPageLoad="false"/>

<table cellpadding="0" cellspacing="8" border="0"
style="position:relative;top:-10px;left:-5px; height: 865px;">
<tr>
<td style="width:416px;"><IMAS:InmateGroup ID="InmateGroup1" runat="server"/></td>
<td style="width:416px;"><IMAS:InmateGroup ID="InmateGroup2" runat="server"/></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<IMAS:HoldingBin ID="HoldingBin1" runat="server"/>
</td>
</tr>
</table>

<input type="text" id="txtDuration" value="0" style="display:none" />

<!-- Hide template elements -->
<div class="templates" style="display:none">
<!-- DropCue Template -->
<div id="dropCueTemplate" class="dropCue">Drop?</div>
<!-- Empty Template -->
<div id="emptyTemplate" class="emptyList"></div>
<div id="emptyInmateTemplate"></div>
</div>
<div id="divInmateSearch" runat="server" style="position:absolute;top:0px;left:850px;z-index:1200;">
<img src="~../Images/InmateSearch.gif"
onmouseover="changeButtonImage('../Images/InmateSearch_mouseover.gif');"
onmouseout="changeButtonImage('../Images/InmateSearch.gif');"
onmousedown= "changeButtonImage('../Images/InmateSearch_mousedown.gif');" alt="Search for an Inmate"
onclick="inmateSearch();"
/>
</div>
</div>

Maybe, I have a beginning and ending tag incorrect. I do not know.

WebDev1955