#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    hello
    I am an absolutly beginner for cgi or perl scripts.
    For a private project I use NewsPro und KTalk2.0 for news. But with WinNT 4.0 SP6a, IIS 4 and ActivePerl V5.6.0 Win32 I get an error when accessing a cgi file through submitting a form.
    The error is the well known 500-internal server error with no further explanation. Perhaps the server configuration is wrong.
    Could somebody please point me to the right direction ?
    I don't know which more information you need to solve the problem

    thanks in advance
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    17
    Rep Power
    0
    Is the file set to be executed?

    tooljob
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    it is ...
    root is followed by cgi-bin...
    below cgi-bin is folder comments (save of the comments as html files) and folder news (where the cgi/pl files are located)
    cgi-bin and all subdirs have read/write/execute and (for testing) all users have full rights
    as well in IIS and NTFS
    til now i could not detect the reason for this internal error (this error is so descriptive)

    any ideas ?
    thanks in advance

    [This message has been edited by creator1st (edited November 14, 2000).]

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo