#1
  1. Bug Hunter
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2003
    Location
    Transylvania (Romania)
    Posts
    309
    Rep Power
    24

    Question Cfserver eating cpu 99%


    Cfserver eating cpu 99% just after the application server starts ,
    No error messages into the log files , Also the Script Timeout is setted to 30s but no script is killed (also in the logs) any ideeas
    My home page: http://www.firebirdsql.org and work place :http://www.reea.net
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Moderator

    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    5,286
    Rep Power
    968
    What version? There's definitely something very wrong. Did it used to work and just suddenly stopped? You could try reinstalling....
  4. #3
  5. Bug Hunter
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2003
    Location
    Transylvania (Romania)
    Posts
    309
    Rep Power
    24

    Talking fixed


    it is cf5 , there was a file in the spool with no
    content and this file always blocking the spooler
    My home page: http://www.firebirdsql.org and work place :http://www.reea.net
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    What web server are you using? Apache? version?

    I have seen issues with Apache 1.x and Coldfusion 5+, upgrading Apache to 2 fixed it.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo