#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    USB port not working - HELP?!


    okay guys, i really need some help desperately!!!

    PC specs:

    WinXP (SP1 installed)
    ECS K7VZA m/board
    Athlon 1.4G

    i plugged my mp3 player into my USB port the other day and it worked
    no problem. then suddenly, neither of my USB ports work. what the?????

    can anyone shed any light on this please. i haven't changed any
    settings and my BIOS says that my USB ports are enabled

    help ....please

    TIA

    zipper
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Had the same problem with my kids mini diskman the other day , played around with it for hours, finally changed the batteries in the stupid thing and it worked. Try another divice in the usb and see if it works. What error are you getting when you try to use the mp3 ?
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    BIOS


    Check your bios and make sure your USB ports are turned on. Also make sure your USB hubs and all the drivers are working properly in the device manager. Also please note you have to have service pack 1 with winxp to allow for USB 2.0 to work.
  6. #4
  7. cheers to new beginnings
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    233
    Rep Power
    11
    Try an sys restore if all else fails.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo