#1
  1. No Profile Picture
    Standards User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    146
    Rep Power
    12

    IE strikes again, causing strange CSS behavior.


    I haven't seen this one before. And I can't for the life of me figure out what could be causing this.
    Take a look at This Page
    To see what I'm talking about, you'll need to view it in a good browser first (Mozilla, Netscape, Opera) Then look in IE.
    Basically there's an H3 that also serves as a link to my RSS Feed page.
    You don't see it in IE unless you actually hover the mouse over it. Even then, if you move the mouse over the menu on the left, the heading disapears again. At first I thought it could be because it was a heading, but on another page a regular link does it too.
    I've got two stylesheets, and it does it on both.
    Any thoughts or suggestions?
    Here's the main stylesheet
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    288
    Rep Power
    12
    I can't recreate it with my IE 5.5, but I can with IE 5. Not quite sure whats going on their though, as I don't have too much time to look into it right now, just thought I'd pass on the version tests I've done.

    -D
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Standards User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    146
    Rep Power
    12
    Thanks,
    What's even stranger is it only does it for me with IE 6.
    Both 5 and 5.5 seem to display it fine.

    Anyone seen this before, or have any ideas?

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo