#1
  1. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    200
    Rep Power
    11

    Internet Explorer 5 (windows or Mac) css help ..


    OK basically this css code is causing problems in IE.5 OS/9 on the mac

    I was wondering if the Windows version caused the same problems when rendering these css buttons:


    #elButton a {
    color: white;
    font-size:10px;
    font-family:verdana;
    font-weight:bold;
    text-align:center;
    text-decoration: none;
    border:3px outset #99ccff;
    background-color: #3399ff;
    display: block;
    margin: 1px;
    width: auto;
    height: 2.5 em;
    padding: 3px 5px 0;
    }

    #elButton a:hover {
    background-color: #D43D2A;
    color:#ffffff;
    padding-left:5px;
    border:3px inset #ffffff;
    }

    ==============================================
    html code:

    <DIV id="elButton">
    <DIV><A href="#" onclick="img(1)">Next</A></DIV>
    <DIV><A href="#" onclick="img(-1)">Prev</A></DIV>
    </DIV>

    THANKS GUYS !!
  2. #2
  3. No Profile Picture
    *foo = *bar;
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Wheaton, IL
    Posts
    179
    Rep Power
    45
    What problem?
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    200
    Rep Power
    11
    basically it doesnt load the buttons properly .. if at all !!!!!!!!!!!!!!
  6. #4
  7. No Profile Picture
    *foo = *bar;
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Wheaton, IL
    Posts
    179
    Rep Power
    45
    They do load fine in IE5.2 OS10.3.2. Give us a url with a screen shot of what you're talking about. Why are you still using OS9?????
  8. #5
  9. No Profile Picture
    Super Moderator
    Devshed Specialist (4000 - 4499 posts)

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    4,008
    Rep Power
    2791
    Or Mac?
  10. #6
  11. No Profile Picture
    *foo = *bar;
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Wheaton, IL
    Posts
    179
    Rep Power
    45
    hehe. And you are running Unix and Apache on your machine, of course. ;^)
  12. #7
  13. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    200
    Rep Power
    11
    No, I dont even have a mac !! .. but someone who does looked at the site and said the buttons didnt look right in their browser. basically they half loaded and couldnt be clicked on which makes the site totally useless !!!!!!!

    So i wondered if the WINDOWS version was the same ??

    I might just download IE 5 myself .. just wondered if this was a common problem with css but know one seems to know ??

    lata
  14. #8
  15. No Profile Picture
    Super Moderator
    Devshed Specialist (4000 - 4499 posts)

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    4,008
    Rep Power
    2791
    Win2K running off Debian, using VMware
  16. #9
  17. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    200
    Rep Power
    11
    Your not funny ??
  18. #10
  19. No Profile Picture
    Super Moderator
    Devshed Specialist (4000 - 4499 posts)

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    4,008
    Rep Power
    2791
    I was replying to breadwild.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo