#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Code 1 Error at RAD Studio 10


    I am using RAD studio 10. At VCL I am not getting any error.

    I have been getting following error at Accelerometer demo at Samples -> Object Pascal -> Mobile Snippet


    Code:
    [Exec Error] The command "PATH C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_71\bin;C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\InterBase\redist\InterBaseXE7\IDE_spoof;C:\Program Files 
    (x86)\Embarcadero\Studio\17.0\bin;C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\17.0\Bpl;C:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\17.0\bin64;C:\Users\Public\Documents
    \Embarcadero\Studio\17.0\Bpl\Win64;C:\Program Files (x86)\CollabNet;C:\Program Files (x86)\Embarcadero\RAD Studio\10.0\bin;C:\Users\Public\Documents\RAD Studio
    \10.0\Bpl;C:\Program Files (x86)\Embarcadero\RAD Studio\10.0\bin64;C:\Users\Public\Documents\RAD Studio\10.0\Bpl\Win64;C:\Program Files (x86)\Intel\TXE Components\TCS
    \;C:\Program Files\Intel\TXE Components\TCS\;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files
    \Hewlett-Packard\SimplePass\;C:\Program Files (x86)\Windows Live\Shared;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\Windows Performance Toolkit\ & "C:\Users\Public
    \Documents\Embarcadero\Studio\17.0\PlatformSDKs\android-sdk-windows\build-tools\24.0.1\dx.bat" --dex --output="C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio
    \17.0\Samples\Object Pascal\Mobile Snippets\Accelerometer\Android\Debug\classes.dex" "c:\program files (x86)\embarcadero\studio\17.0\lib\Android\Debug\android-
    support-v4.dex.jar" "c:\program files (x86)\embarcadero\studio\17.0\lib\Android\Debug\apk-expansion.dex.jar" "c:\program files (x86)\embarcadero\studio\17.0\lib
    \Android\Debug\cloud-messaging.dex.jar" "c:\program files (x86)\embarcadero\studio\17.0\lib\Android\Debug\fmx.dex.jar" "c:\program files (x86)\embarcadero\studio
    \17.0\lib\Android\Debug\google-analytics-v2.dex.jar" "c:\program files (x86)\embarcadero\studio\17.0\lib\Android\Debug\google-play-billing.dex.jar" "c:\program files 
    (x86)\embarcadero\studio\17.0\lib\Android\Debug\google-play-licensing.dex.jar" "c:\program files (x86)\embarcadero\studio\17.0\lib\Android\Debug\google-play-
    services.dex.jar" " exited with code 1.
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    44
    Rep Power
    4
    This might be solved if you right-click the project and choose "Clean". Then rebuild the project.
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Originally Posted by bestellen
    This might be solved if you right-click the project and choose "Clean". Then rebuild the project.
    Hi bestellen thanks for reply, followed your instruction regd clean project but problem still persists..

    Is it something to do with PATH ?

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo