we have problem with dns records set up. We have a private network running with network id 10.0.0.0/24. We have setup a internal dns server ip at one of host with ip 10.0.0.15 .The following are the two cases :

case 1 : dns ip pointing to 10.0.0.1 ( router )

With this dns ip, some web sites are not loading properly.

for instance liferay website, when we dig in to it we are getting a single record :

vidyayug@VY-PC3-Anil:~$ dig xxx.com

; <<>> DiG 9.8.1-P1 <<>> xxx.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 31970
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
; xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx IN A

;; ANSWER SECTION:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 206 IN A 66.117.7.48

;; Query time: 1 msec
;; SERVER: 10.0.0.1#53(10.0.0.1)
;; WHEN: Fri Jan 10 19:41:58 2014
;; MSG SIZE rcvd: 49

vidyayug@VY-PC3-Anil:~$


case 2 : when we use 10.0.0.15 as our dns resolver

In this case liferay webiste is opening properly with two records.

vidyayug@VY-PC3-Anil:~$ dig xxx.com

; <<>> DiG 9.8.1-P1 <<>> XXX.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 32996
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx IN A

;; ANSWER SECTION:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 14 IN CNAME vm-45.liferay.com.
vm-45.liferay.com. 15 IN A 66.117.7.48

;; AUTHORITY SECTION:
liferay.com. 168934 IN NS ns-1.liferay.com.
liferay.com. 168934 IN NS ns-2.liferay.com.

;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 10.0.0.15#53(10.0.0.15)
;; WHEN: Fri Jan 10 19:45:09 2014
;; MSG SIZE rcvd: 107

Please help us in resolving the issue whether the problem is with isp dns.