#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Angry cache cache why wont you go away


    I have a client side dynamic graph whose values will change in the graph but the actually bars do not. It seems as though the graph writes over the old one. I'm thinking the prob is with the cache but do not know what to do about fixing that.
    I tried setting no cache or the timestamp to an earlier date forcing it to clear the cache in the meta tab but that didn't work. I really do not know what to do, and would appreciate any help advice work arounds. Thank you
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2003
    Location
    Chantilly, VA
    Posts
    31
    Rep Power
    16
    Howdy...

    How do you draw graph bars??? How do you read the data to draw them??? Some code would be good to understand what your real problem is...
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    I dont think the problem is with the drawing of the graph, but with the graph not clearing. attached is the code to draw and load through xml. thanks
    Attached Files
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2003
    Location
    Chantilly, VA
    Posts
    31
    Rep Power
    16
    Yeah... I didn't really see anything wrong in the loading procedure...
    You had reasonable block of codes devoted to prevent the cache...
  8. #5
  9. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Smile


    Thanks anyway
  10. #6
  11. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2003
    Location
    Chantilly, VA
    Posts
    31
    Rep Power
    16
    Sorry that I cannot do much about your problem... I could take a look at the file again if you can post the sample that shows what exactly your problem is... The class file you have showed me was real nice, but the code itself looked pretty much okay to me... PM me with the URL if you want me so that I can download the file... Or you could go to ActionScript.org and post the question again... I know there are many good guys who can help you better...

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo