#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Lightbulb Flash not displaying after upload to FTP


    I am using Dreamweaver CS3 to design my website. I have inserted two flash animations in the form of swf files in the webpage. When I preview locally it looks I expected. However, once I try to upload the files I lose the flash. In fact, there isn't even a placeholder where the flash should be. Its just completely gone.

    I am a new user so I can type out a URL like normal.

    The URL is http:// durstforidaho.com /RSC/main.htm (no spaces)

    Any ideas/suggestions would be really appreciated.

    Thanks!
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Gotta get to the next screen..
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Legion of Dynamic Discord
    Posts
    6,678
    Rep Power
    3165
    Hi, I ran a HTTP sniffer on the URL and it says it cannot find the file:

    http://durstforidaho.com/RSC/Scripts/AC_RunActiveContent.js

    That is used by the old Flash HTML template to embed the SWF within the HTML file. Make sure you upload it and if you already have then make sure it is in the location specified above.
    Quis custodiet ipsos custodes?
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Thank You!


    Originally Posted by Tann San
    Hi, I ran a HTTP sniffer on the URL and it says it cannot find the file:


    That is used by the old Flash HTML template to embed the SWF within the HTML file. Make sure you upload it and if you already have then make sure it is in the location specified above.
    Wow... I am an idiot! I didn't realize I had to upload that stuff. Its fixed now. REALLY appreciate the help!

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo