#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Page broken in IE8


    Hi - we're getting desperate here! We have a page that works fine in EVERYTHING except IE8 - that page is - as you can see the layout is screwed - only I am not allowed to post urls...

    I have looked at the html and can see that there are nesting errors in the code for each of the images. This code is produced on the fly somewhere, but I can't find it! If I cut and paste the whole code, create a html file, correct the errors and upload the new page it works fine in IE8.

    Please could someone help us find where the code is generated. Or suggest what I could do to make it work

    Many thanks

    Edward
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2012
    Posts
    85
    Rep Power
    3
    You probably need to do some IE8 specific hacks, but I can not help you without some code to work on, sorry
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Thanks for the reply. SHould have posted that it turned out to be the editor in wp adding code - [raw]...[/raw] stripped it and now it works all fine and dandy
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2012
    Posts
    85
    Rep Power
    3
    glad it worked out

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo