#1
  1. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    111
    Rep Power
    16

    Webvtt in IE10 not working


    Ok so i'm trying to setup a videos to play on a website. I want to set it up to use webvtt and then fall back to something else(worry about that later).

    The issue i'm having is that the captions aren't being recognized by IE10. They are working fine in chrome and I can get to them with the url of the file so I don't think it's a MIME type issue.

    HTML file:
    sorry ignore the coldfusion variables being declared.
    Code:
    <video id="reading-video" lang="#sourcelang#" autoplay="autoplay" controls="controls">  
    	<source src="/munsch/media/video/#book_title#.mp4" type='video/mp4' />   
    	<source src="/munsch/media/video/#book_title#.webm" type='video/webm' />       
        
     	<track kind="captions" src="/munsch/media/subtitles/#caption_other#.vtt" srclang="#sourcelang#" label="#caption_other#" default>
    </video>
    VTT file:
    Code:
    WEBVTT
    
    1
    00:00:05.142 --> 00:00:08.501
    This is a test
    
    2
    00:00:08.900 --> 00:00:14.305 
    This is another test

    Any ideas as to why this wont' show in IE10?

    Thanks,
    DSFX.
    Last edited by dsfx; October 1st, 2013 at 02:28 PM.
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    111
    Rep Power
    16
    Figured it out.... For some reason the browser was defaulting to running in IE10 mode but with IE9 standards.

    DSFX.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo