#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Post (Asp on IIS 5.0) It does'nt work with IIS 6.0


    Hi all,
    I develope a Website base on IIS 5.0. all function work well on IIS 5.0.
    Now the administrator upgrade to IIS 6.0, now my website does'nt work. I debug and found that if file asp have this line <!--#Include file="../class/i_AREASclass.asp"--> it will displays " HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer"
    Then i move class folder into and make it become subfolder and modify the line
    <!--#Include file="class/i_AREASclass.asp"--> It run well.
    pls show me what happen with my website. How do i configure IIS 6.0 to my Website can run on IIS 6.0
    Thanks
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Grumpier old Moderator
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    14,439
    Rep Power
    4539
    You are looking for the "enable parent paths" property. Before IIS6 this behaviour was enabled by default, with IIS6 it's disabled. You can either change the IIS setting, or recode your pages to use <!-- #include virtual ...
    ======
    Doug G
    ======
    Bartender to Rene Descartes "have another beer?" Descartes: "I think not" and he vanished.
    --Alfred Bester
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Many thanks

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo