#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    cant open http://127.0.0.1


    hey everyone - i recently set up a server which is basically a clone of my co-located server... i am planning on takign down my colocated server for a few days so i am migrating all my websites to my own box.

    i have it mostly setup, but am having one big problem... In IIS i have 6 websites setup... i have removed the default site and added my own site (which i guess is the new default site).

    the thing that is weird is that if i go to http://127.0.0.1 i get HTTP500 Internal Server Error (the page cannot be displayed)

    yet if i go to http://127.0.0.1/wfischer (one of the other sites on IIS) it pops right up.... so none of the sites work except the wfischer site.

    i have been goign NUTS tryign to figure this one out.

    can someone please help??
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Stumpier old Moderator
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    14,409
    Rep Power
    4538
    I will take a guess that it's a permissions problem. Take a look at your folder permissions using Windows explorer. for starters.

    What IIS version and windows version are you using?
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    actually it seems as though i solved it but uninstallign IIS and CF and then installing thigns in this order:

    IIS, CF Server, then import IIS setings with metaedit....

    whereas before i was doing it like this:
    IIS, import IIS setings with metaedit, CF Server,....
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Stumpier old Moderator
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    14,409
    Rep Power
    4538
    Can't argue with success

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo