#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Http://localhost not working


    I've installed iis but still htp://localhost is not working.

    I get the following error.

    Under Construction


    The site you are trying to view does not currently have a default page. It may be in the process of being upgraded and configured.

    Please try this site again later. If you still experience the problem, try contacting the Web site administrator.


    --------------------------------------------------------------------------------

    If you are the Web site administrator and feel you have received this message in error, please see "Enabling and Disabling Dynamic Content" in IIS Help.

    To access IIS Help
    Click Start, and then click Run.
    In the Open text box, type inetmgr. IIS Manager appears.
    From the Help menu, click Help Topics.
    Click Internet Information Services.
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Grumpier old Moderator
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    14,424
    Rep Power
    4539
    That's not an error, that just means you don't have a default page in your web. Like the message told you, read up on default documents in the IIS help
    ======
    Doug G
    ======
    The man who doesn't read good books has no advantage over the man who can't read them.
    --Mark Twain
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    17
    Rep Power
    0
    Thats correct, its nothing but the default page of IIS. You have to upload default page in web root and add it in the list of Default Document in IIS.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo