#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Tomcat and Oracle?


    I've been struggling with setting up Tomcat on my server. But one of the things that I hadn't thought about was maybe the Jserv / Apache installation that is automatically loaded with Oracle (which is loaded on my server) is causing the problems. Any body have any thoughts on this?
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2002
    Location
    malaysia
    Posts
    13
    Rep Power
    0
    Hi
    i didnt understand whst ur problem actaully.U got problem on installing tomcat or connecting oracle with tomcat !.
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Moderator =(8^(|)
    Devshed Intermediate (1500 - 1999 posts)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    1,710
    Rep Power
    14
    Theoretically, they should be completely seperate. The only problems I can think of would be making sure the ports are set correctly and making sure there aren't any incorrect environment variables. The first would be an obvious problem, and the second is rather unlikely as well.
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Actually, you've helped me solve my problem. I was editing my server and web xml files wrong. Took me two weeks to figure this out..with brickers help Thanks!!!

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo