#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Iframe not displaying?


    Hey there, so I have been putting a hobby site together on and off for the last few years and have finally found more time to put into it now I have run into an issue that my Iframe isnt displaying, was unsure if its a javascript or a php issue im having but its driving me up the wall...
    PHP:
    PHP Code:
    <a title="<?php echo($games['GAME_NAME']);?>" href="javascript:showGame('<?php echo($games['GAME_ID']);?>')"><img src="/thumb.php?id=<?php echo($games['GAME_ID']);?>&admin=0" width="100" height="100" alt="<?php echo($games['GAME_NAME']);?>" /></a>
    JS:
    Code:
    function showGame(game) {
    	 document.getElementById('fader').style.display = "block";
    	 document.getElementById('gameDisplay').style.display = "block";
    	 document.getElementById('gameDisplay').src = "showGame.php?id=" + game;
     }
    CSS:
    Code:
    	#gameDisplay {
    		width:85%;
    		height:85%;
    		position:fixed;
    		top:8.5%;
    		left:8.5%;
    		z-index:2;
    		background:#fff;
    		border:1px #000 solid;
    		display:none;
    		-webkit-border-radius: 15px;
    		-moz-border-radius: 15px;
    		border-radius: 15px;
    		border:5px  rgba(100,175,255,0.40) solid;
    	}
    When I click the thumbnail I used to have it so the page would pop up. Currently nothing is happening and have no idea why. I dont know if the browsers just dont support it anymore or if Ive managed to mess something up but its a really big /headwall to me :P any help welcome!
  2. #2
  3. Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Jakarta, Indonesia.
    Posts
    278
    Rep Power
    36
    Hi.
    Sounds like a CSS issue.
    Have an URL link to the page I could see?
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Super Moderator
    Devshed Beginner (1000 - 1499 posts)

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Hartford, WI
    Posts
    1,435
    Rep Power
    24
    If you don't already use it, and it is a JavaScript issue, your brower's Developer Tools may also help. Most can be activated via F12.
    He who knows not that he knows not is a fool, ignore him. He who knows that he knows not is ignorant, teach him. He who knows not that he knows is asleep, awaken him. He who knows that he knows is a leader, follow him.
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    24
    Rep Power
    0
    Originally Posted by hdewantara
    Hi.
    Sounds like a CSS issue.
    Have an URL link to the page I could see?
    Unfortunately I do not have this hosted as of now as I want to get everything kind of finished before I publish it however ive gotten it figured out now! I feel so stupid...

    Originally Posted by Triple_Nothing
    If you don't already use it, and it is a JavaScript issue, your brower's Developer Tools may also help. Most can be activated via F12.
    This actually helped me a bit, I haven't really worked on this project for years now and now apparently developer tools is a thing with base browsers.... found that my "showGame" was not being declared, was wondering why... turns out my .js was being called but within a "private" sub (I know its not called that in web but essentially like c# or w/e) I'm an idiot!

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo