#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Sys is Undefined + Script Manger


    Code:
    <%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default2.aspx.cs" Inherits="Default2"  %>
    
    <%@ Register Assembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"
        Namespace="System.Web.UI" TagPrefix="asp" %>
    
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head runat="server">
        <title>Untitled Page</title>
    </head>
    <body>
        <form id="form1" runat="server">
        <div>
            <asp:ScriptManager runat="server">
            </asp:ScriptManager>
            <asp:UpdatePanel id="UpdatePanel1" runat="server">
            </asp:UpdatePanel>
        
        </div>
        </form>
    </body>
    </html>
    When i Execute this form, I get the ERROR
    Code:
    Sys is Undefined
    There is no Script Block in the form. I just add the AJAX dll reference.

    I have added httpHandlers to Web.config -
    Code:
    <httpHandlers>
    			<remove verb="*" path="*.asmx"/>
    			<add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    			<add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    			<add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" validate="false"/>
    			<add verb="GET" path="ScriptResource.axd" type="Microsoft.Web.Handlers.ScriptResourceHandler" validate="false"/>
          
    		</httpHandlers>

    Can anyone help me in solving this error?
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Super Moderator
    Devshed Specialist (4000 - 4499 posts)

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    4,009
    Rep Power
    2791
    Welcome to DevShed, sonia.

    Please post the output, not the input.
    [PHP] | [Perl] | [Python] | [Java] != [JavaScript] | [XML] | [C] | [C++] | [LUA] | [MySQL] | [FirebirdSQL] | [PostgreSQL] | [HTML] | [XHTML] | [CSS]

    W3Fools - A W3Schools Intervention.
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Its DONE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    You need to add the following Code in Web.Config : -
    Code:
    <system.web>
        <!--   ADDED BY ME-->
        <httpHandlers>
          <remove verb="*" path="*.asmx"/>
          <add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
          <add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
          <add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" validate="false"/>
        </httpHandlers>
        <httpModules>
          <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
        </httpModules>
        <!--  END OF ADDED BY ME-->

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo