#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    MA
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Question qmailadmin errors - help!


    Let me start off by saying that I've googled this for the last few days and came across a lot of documents that all say the same thing, but in different words. They also all assume that everything works in the first go at it. I've searched this forum for everything related to qmail and I couldn't find anything related so I am going to ask my question.

    When I try to add a new domain I get the following error:

    [root@web mindsquad.com]# /home/vpopmail/bin/vadddomain mindsquad.com test
    Incorrectly built binary which accesses errno, h_errno or _res directly. Needs to be fixed.

    And when I go to my /cgi-bin/qmailadmin to try to login to mindsquad.com using test as a password, it says invalid login.

    Any ideas?
    Last edited by mindsquad; November 29th, 2003 at 07:33 PM.
  2. #2
  3. Full Access
    Devshed Regular (2000 - 2499 posts)

    Join Date
    Jun 2000
    Location
    London, UK
    Posts
    2,019
    Rep Power
    16
    What operating system/distribution/version are you on?

    What version of glibc are you running?

    Have you upgraded any packages from the versions that shipped with your operating system?
    Alex
    (http://www.alex-greg.com)
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    MA
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    I'm on RedHat 9, and I've actually checked out www.qmailrocks.org and they have a complete tutorial of how to install this, including patches for us RH9 people... so far so good... we'll see how it all turns out.

    Thanks!
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    45
    Rep Power
    11
    I too am using Redhat 9. I got through the instructions fine, until I came to:

    Redhat 9 Users: You will need to patch qmail with an additional errno patch:

    patch < /path/to/qmailrocks/patches/qmail-1.03.errno.patch
    At this point, I am told that the patch can't open a file on line 4.

    Any ideas?

    Thanks,

    CC
  8. #5
  9. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    MA
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    Are you following the qmailrocks.org installation? If you are, sign up for their mailing list, and people on the list can reply back via email... they would be able to answer it, i can't..
  10. #6
  11. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    45
    Rep Power
    11
    Hey mindsquad. My problem was that I did not perform the vi commands correctly. Got it this time; thanks!

    CC

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo