#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    WBMP viewing problems


    Help!!!

    I have created a page with some images on it but they WONT display! The images are in the same folder as the wml file but it can't find them.

    The WAP emulator from Gelon.net shows the images, the CheckCom WAP browser doesn't nor does my Sony J70 mobile.

    I think I have set up the server correctly with MIME types, is there just a problem with my phone or do I need more/different code?

    The URL is http://www.koalapub.co.uk/wap/ and the code is shown below.

    <?xml version="1.0"?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN"
    "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">

    <wml>

    <card id="MainCard" title="Welcome">
    <p align="center"><center><img src="logo.wbmp" alt="logo" /><br/>
    <img src="stars.wbmp" alt="stars" /></p>
    <p align="center"><small>Welcome to Koala</small></p>
    <p align="center"><small>Not too much information available at this time but I assure you that I will get this thing working if its the last thing I do!!!</small></p>
    <p align="center"><do type="accept" label="Map">
    <go href="#map"/>
    </do></p>
    </card>
    <card id="map" title="Location Map">
    <p align="center"><small>How to find us</small></p>
    <p align="center"><img src="farmap.wbmp" alt="farmap" /></p>
    <p align="center"><do type="accept" label="Home">
    <go href="#MainCard"/>
    </do></p>
    </card>
    </wml>

    Any help is GREATLY appreciated.

    Cheers,

    Dubster5
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2001
    Location
    london
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Hi,
    I hope this helps you.
    I think your code is alright.
    but you might have saved your wml file with wrong extention
    When you saved your script, you have to save it with wml extention and when you upload it to the server with the same name.
    also you must make sure your wbmp picture is in the same directory as your wml script in the server.
    what I noticed you have given the URL as http://www.koalapub.co.uk/wap/
    Either use http://koalapub.co.uk/something.wml
    or http://wap.koalapub.co.uk

    hope this helps

    regards.
    homayoun

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo