#1
  1. cosmos curator
    Devshed Novice (500 - 999 posts)

    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    678
    Rep Power
    14

    Having problems with downloads...


    Hi

    I'm having trouble with getting Theme (.thm) and Midi (.midi) files to my T610.

    I have some hosting space, but simply linking (<a href="..."></a>) to the files doesn't make them download.

    I want to test this on my phone, then once working supply custom themes for visitors to my website via wap.

    Can anyone help?
    R.T.F.M - Its the only way to fly...

    "No matter what you do, or how good it is, someone will always ask for more features. Or to change the colour of something, then change their minds."

    Personal:
    experience// 8 Years Web Development
    technologies// Standards-compliant, valid, & accessible (x)HTML/CSS, XML/XSL/XPath/XQuery/XUpdate, (OOP) PHP/(My)SQL, eXist/Xindice/XMLDBs
    packages// Photoshop, Illustrator, Flash/Fireworks/Director
    environment// FC2, MySQL, Lighttpd, PHP5, Mojavi/Agavi
    site// //refactored.net/ (Coming soon...)
    quote// Programming is the eternal competition between programmers who try to make apps more and more idiot proof and the universe that makes dumber idiots. So far, the universe is winning...
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    ksa
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    make sure you have the mimetypes set correctly...
  4. #3
  5. cosmos curator
    Devshed Novice (500 - 999 posts)

    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    678
    Rep Power
    14
    Done that (I think). Does my server need any further software? I've currently got a Linux Server running Apache with mod_ssi.
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    I have the same problem ? Could anyone help us out ?!

    Thanks !

    P.S. My host is ipowerweb and my mime settings are configured properly
  8. #5
  9. cosmos curator
    Devshed Novice (500 - 999 posts)

    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    678
    Rep Power
    14
    I think you need a WAP Portal on the server.

    Not too sure what this is though. I just bought a bluetooth dongle instread. Much neater!
  10. #6
  11. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Re: Having problems with downloads...


    What kind of error message do you get?

    so long
    Sevenger
    Last edited by Sevenger; September 19th, 2003 at 09:33 PM.
  12. #7
  13. cosmos curator
    Devshed Novice (500 - 999 posts)

    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    678
    Rep Power
    14
    Just the standard "This page is not available..." I think.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo