#1
  1. No Profile Picture
    Lifes a game! Play it well!
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    58
    Rep Power
    12

    ASUS P4P800S Question


    Hi everybody,

    I have an ASUS P4P00S board, have connected 2 floppy drives on the Floppy channel, it has a SATA HDD connected and a DVD-RW on the IDE1 and a ZIP drive on IDE 2.

    Everything works but I only have one floppy drive?

    Have tried a new cable and cannot see a bios setting.

    Both drives have power as I have tested them separately.

    Does anyone have any ideas please?

    Thanks,

    Simon
    Simon Carter
    SCIS UK Limited
    info@scisuk.com
    http://www.scisuk.com
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    22
    Rep Power
    0
    I've a feeling the ZIP drive may be causing the problem - BIOS should be able to recognise 2 floppy drives if they are present. Try disconnecting everything other than the floppy drives - and see if they are both recognised then.

    www.pcmatrix.co.uk
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Lifes a game! Play it well!
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    58
    Rep Power
    12
    Thanks for the help.

    It seems to be that the board only supports one drive!

    I suppose not many people are having floppies any more. Especially 2!

    Thanks,

    Simon.
    Simon Carter
    SCIS UK Limited
    info@scisuk.com
    http://www.scisuk.com

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo