#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Computer boot issues


    Ok this started yesterday. I reformatted my good comp, then un plugged it and plugged in an old comp to get drivers. Plugged my good one and it wouldn't boot. Motherboard fans hardrive and CPU are all getting power. My usb plug ins don't seem to be getting power either. But my screen won't show anything on it. I was thinking that if my graphics card died would that cause the rest of my computer to not boot up since my motherboard doesn't have onboard video? Any suggestions as to what the issue may be? Or did I hit it on the money bout the graphs card?

    Hardware of my comp:
    CPU: Intel Pentium D
    Motherboard: Intel D915PBL
    Graphics card: Nvidia 6600GT
    RAM: Samsung? One 1g stick.

    Thanks.
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Regular (2000 - 2499 posts)

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,102
    Rep Power
    1767
    I would remove everything (all drives and cards) and see it will post...if it does add everything back one at a time

    if it won't post re-seat the memory modules...it should post or emit a beep code...
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    Thanks, I figured it out. My video card died.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo