#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Exclamation ASUS P4PE doesnt react anymore


    Hey guys,

    I ve built a common PC 9 months ago...

    >>
    ASUS P4PE
    Intel Pentium 4 2533 Mhz
    512 DDR SD-RAM (333) Infineon
    Sapphire Radeon 9700 Atlantis pro
    Seagate Barracuda.7200 7
    <<

    And one day I wanted to boot, nothing happens..After 2 days, I was sure the MoBo is broken, because I checked the rest in working PCs....

    So I am very weird...dont know what to do...Maybe you could help me...would be very nice...!!!!


    fun.rain
    Last edited by fun.rain; January 3rd, 2004 at 07:33 PM.
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    What exactly does it do when you turn it on? Any POST? Beeps? Smoke? Have you checked the power supply?
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Hi =)

    no, nothing happens. No Sound, no Smoke and no Posts, just nothing - black Screen...The PCs power supply is ok...
    I hear the two HDDs working and the gpu fan...(I have tested the complete peripheral devices, everything is ok)
    I checked everything, cables are ok, tower is ok...don't know what else...^^

    bye, fun.rain
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Anchorage, AK
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Have you tried a different power supply? Or tried that one in a different machine? It could still be applying voltage to the fans and what not, just not being 100%.

    Have you changed anything? Or did it just stop out of the blue?
  8. #5
  9. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    I didn't change anything. I came back from school, wanted to start my computer, but nothing happens...24 hours before the computer worked normal...

    but i try changing the power supply, maybe u r right ( i hope) ...but i think not...

    edit: i tried, changing the power supply, i still doesnt work...seems for me i have to buy a new one...
    Last edited by fun.rain; January 5th, 2004 at 11:45 AM.
  10. #6
  11. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    12
    Rep Power
    0
    does the processor work? ur cpu fan might have failed or might not to strong enough to cope with such a powerfull processor

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo