#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Did I just fry my mobo or just my ram?!?!


    I am running a compaq d310 pc...I tried putting some ram additional ram that was 128 mb into the 2nd slot...the first slot has 255mb....It didn't fit correctly at first then i wiggled it to a decent fit not realizing it didnt click...when i booted it gave me the old

    1 short 2 long beeps which compaq designates as Ram problem. There also was a small burning smell...

    When I boot up now with or without the ram in the socket it gives the same beep...Usually it starts up with no beeps then stops then starts and does the 1 short 2 long...

    My question is; Should I buy new ram?? Or is it pointless and I should go and punch myself in the head! j/k...I'm hoping its not the mobo but just the ram itself...What do you guys think..thanks this is an emergency first time post!!
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    hi buddy ur ram is not burned check ur 255 mb ram in both the slots may it works in second slot. and before u add a new ram in ur comp. plzz not that u shold buy the same size of ram which u r using in ur system. Eg. if ur using 255 mb of ram u should go for new 255 mb of ram.....
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    So I put the ram in the two different slots....both give me no luck whatsoever...so did i burn my slots??? If so do I need a new MOBO???

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo