#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Mar 2000
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    I installed mysql-3.22.32 with source in Red Hat Linux 6.1.
    I finished compile with no problem.
    But when I execute mysql_install_db script,
    there is no answer after saying 'Create columns priv tables' !!
    Although there isn't any answer, process 'mysqld' is running.

    What is problem??
    It is same in mysql-3.22.30.
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Payson, UT, United States
    Posts
    28
    Rep Power
    0
    I am having the same problem on my linux box..just wondered if you've had any recent success.
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Mar 2000
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    I re-installed linux on my system.Red Hat 6.0.
    And compiled MySQL.3.22.32 again.
    No problem Occured.

Similar Threads

  1. UTF-8 problem in 4.1.1a
    By mehran20 in forum MySQL Help
    Replies: 1
    Last Post: February 8th, 2004, 02:21 PM
  2. Redirection problem with frames.....
    By ykwongss in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: January 21st, 2003, 10:07 AM
  3. Strange problem with variables passed via URL
    By C3P0 in forum PHP Development
    Replies: 3
    Last Post: January 13th, 2003, 01:29 PM
  4. PHP / Cron / Shell Script problem, help needed
    By badhaiku.dk in forum PHP Development
    Replies: 3
    Last Post: January 9th, 2003, 12:08 PM
  5. ld problem in Apache build w/ PHP
    By Eric Anderson in forum Apache Development
    Replies: 3
    Last Post: April 9th, 2001, 01:18 AM

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo