#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    problem with ADO


    Hi All

    im new to ASP.NET and im in the process of learning it. Got a problem.

    At the moment im working with ASP.NET through Visual Studio.Net. im trying to set up a dataset. I create my connection using server explorer window which works fine, i create a data Adaptor, data set, datagrid and then bind the dataset with the datagrid using the folowing code

    private void Page_Load (object sender, System Eventargs e)
    {
    sqlDataAdapter1.Fill(dataSet1);
    DataGrid1.Datasource = dataSet1;
    DataGrid1.DataBind();
    }

    When i build and browse, i get an error saying the login failed for user MACHINE NAME\ASPNET

    Help me PLease!!
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Portugal
    Posts
    106
    Rep Power
    12
    (AH here it is)

    Well I think that's probably with the permissions ASPNET user has (or doesn't have). Mine belongs to the User's group. I have XP, I don't know about W2K though...
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    i have tried changing permissions but no luck!!

    this is really doing my head in!!

    ANY ONE ELSE?

    Thankis for trying FETCHER

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo