#1
  1. A mule with a spinning wheel.
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wales
    Posts
    117
    Rep Power
    14

    ASP.NET Users not publishing to Azure


    I've got a simple MVC 4 application with a user and role defined in the ASP.NET Configuration. They work fine locally (Running with F5) but when published to Azure Web Site the users don't exist or at least, when trying to log in I can't. Could either be the user doesn't exist or that the passwords isn't matching.

    e.g. I have a page for Admins only, I have one admin user. Locally I created the user and role in the ASP.NET Configuration page and I can log in as Admin and access the secured page. After publishing to Azure Web Site I can't log in as Admin.

    Can anyone help? How do I publish my ASP.NET Configuration?

    Thanks in Advance

    (I'm using Visual Studio Express 2012 for Web)

    Dave
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    This is my first time i visit here. I found so many entertaining stuff in your blog, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the leisure here! Keep up the good work.
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Application Development


    ya there are lot of important stuff related to application development and software services

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo