#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Unhappy Logo colors appearing VERY differently on Apple monitors (computer, iPad, iPhone)


    I've saved a logo as sRGB and it's alright in terms of consistency between Windows browsers but on iPad, iPhone and Macs it looks way different and not in a good way, it's pretty darn ugly.. any suggestions for something else that could be going on?
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    You can try saving in CMYK and check
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2015
    Location
    South UK
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    If I'm correct, I believe it's all due to colour profiles on different machines. You may have run into this issue if you have say, a logo, with a background colour. When put into a <div> with the same background colour, it may not be the same.

    I follow this tutorial when saving for web stuff. Makes colours a lot more consistant:

    The Mysterious “Save For Web” Color Shift | Viget

    Let me know if you get stuck.
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    15
    Rep Power
    0
    Originally Posted by FantaBanta3D
    If I'm correct, I believe it's all due to colour profiles on different machines. You may have run into this issue if you have say, a logo, with a background colour. When put into a <div> with the same background colour, it may not be the same.

    I follow this tutorial when saving for web stuff. Makes colours a lot more consistant:

    The Mysterious “Save For Web” Color Shift | Viget

    Let me know if you get stuck.
    This looks like something I could use in the future. Thanks for the share!
  8. #5
  9. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Was having the same problem and tried it, basically it does worked with me.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo