#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2000
    Location
    denver,co,usa
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    I am trying to install a problem tracking application (PTS/Keystone from Stonekeep) on to a Linux server.

    The requirements for the server/application are:
    Apache,
    PHP3 (with Apache compiled in as an apache module),
    Mysql database


    I have created a test file called test.php containing <?PHP_INFO();?>
    When I point my browser to the test file located in /usr/local/apache/htdocs, I get the required system information. But if I point my browser to the Keystone file index.php3, in the same location, I get no response at all. If I copy the file from index.php3 to index.php4, and point my browser at it all I get is a display of the physical script, i.e. the actual lines of code, not the screen display.

    I have installed PHP4 instead of PHP3 as I was informed that the parser was backward compatible. Is this part of my problem? If so can I install PHP3 and make it co-exist with PHP4, or do I have to scrub PHP4?

    Also, I have installed my application in a directory /usr/local/www/data/keystone, do I need to change any parameters in Apache’s configuration to pick up this directory??

  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    59
    Rep Power
    15
    Well there are several things here, first php4's extensions are .php and php3's are php3, also in you apache config, there should be a line like:

    AddType application/x-httpd-php .php3

    make sure that it is uncommented and also add another that says

    AddType application/x-httpd-php .php

    What is in your index.php3? Does it actually try to connect to the database? If so, make sure MySQL is running, and that you have a user, password, and the actual database required for your application, this is waht I would say is most plausible, it probably can't get to your database, and just isn't reporting the error.

    Chris

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: February 2nd, 2005, 12:28 AM
  2. UTF-8 problem in 4.1.1a
    By mehran20 in forum MySQL Help
    Replies: 1
    Last Post: February 8th, 2004, 02:21 PM
  3. Wierd problem inserting data with VB6
    By gregquinn in forum MySQL Help
    Replies: 5
    Last Post: February 2nd, 2004, 07:37 AM
  4. WinNT4 problem
    By sandipguha in forum Windows Help
    Replies: 0
    Last Post: January 27th, 2004, 02:06 AM
  5. weird java problem..please help
    By suwandy in forum Java Help
    Replies: 1
    Last Post: January 26th, 2004, 04:13 AM

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo