1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2000
    Rep Power

    i am using PHP connecting orcale8i which contains some Chinese characters. However, i cannot get such character from that database.

    i've changed environment variables:

    The PHP program still displays
    ?? insteads of Chinese characters.

    Is there any more setting required?

    Thanks in advance,

    [This message has been edited by yuki (edited July 17, 2000).]
  2. #2
  3. No Profile Picture
    lowest of the low
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jul 2000
    Rep Power
    Are you sure the data is big5? Have you tried other chinese character sets/encodings?

    One more thing, the value for the environment variable looks a little suspect to me. Not that I know much about these things, but I might also try a comma instead of a period, just for grins:


    And maybe putting the Chinese spec first, or leaving the American spec off to see what happens. Just for grins:

Similar Threads

  1. retrieve chinese character
    By spring in forum Java Help
    Replies: 5
    Last Post: February 17th, 2004, 02:24 AM
  2. Problem: Displaying image link inside table from MySQL
    By Shadowz in forum PHP Development
    Replies: 4
    Last Post: February 13th, 2004, 02:37 AM
  3. UTF-8 problem in 4.1.1a
    By mehran20 in forum MySQL Help
    Replies: 1
    Last Post: February 8th, 2004, 03:21 PM
  4. XML DOM and PHP Problem, not displaying wanted info
    By drazhargraig in forum PHP Development
    Replies: 2
    Last Post: February 3rd, 2004, 04:14 PM
  5. distinct, count and sum problem
    By SiZak in forum MySQL Help
    Replies: 0
    Last Post: January 20th, 2004, 05:15 PM

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo