#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2000
    Location
    UK
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    I want to include a logo in outgoing messages from my site for users who opt for the graphical emails.

    I have built the email message with HTML and included the header
    "from:test@domain.netnContent-Type: text/html; charset=iso-8859-1");

    The image I used in the email is scr from my web site which is ok as long as the user is logged on, but htey do not see it if they are not logged on
    How do I actually send the image along with the mail message

    Any ideas ??
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Apprentice Deity
    Devshed Loyal (3000 - 3499 posts)

    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Niagara Falls (On the wrong side of the gorge)
    Posts
    3,237
    Rep Power
    18
    You have to send the image (along with the appropriate content-type header) NOT a link to the image.
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Sep 2000
    Location
    UK
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    Ok im trying that but !!

    mail($to,'The www.domain.net weekend whats on guide',"
    ------=_NextPart_000_000C_01C0198D.FC879140
    Content-Type: TEXT/HTML;

    $message4

    ------=_NextPart_000_000C_01C0198D.FC879140
    Content-Type: IMAGE/GIF;
    name='biglogo.gif'
    Content-Transfer-Encoding: BASE64
    Content-Location: 'http://www.domain.net/images/biglogo.gif'
    Content-Description: Image
    Content-Disposition: attachment; filename='biglogo.gif'

    ------=_NextPart_000_000C_01C0198D.FC879140--"
    ,"from:test@domain.netnContent-Type: TEST/HTML;boundary="----=_NextPart_000_000C_01C0198D.FC879140"");


    $message4 is a HTml table but All I get is a blank email the HTML appears in the source but there is no sign of the attachment


    :confused of Rugby

Similar Threads

  1. Help with script
    By akastarlight in forum Perl Programming
    Replies: 1
    Last Post: February 6th, 2004, 06:55 AM
  2. mail() not working with ISP's mail server
    By wjones8050 in forum PHP Development
    Replies: 2
    Last Post: January 9th, 2004, 02:47 PM
  3. Zip code validation
    By krwyth in forum MySQL Help
    Replies: 2
    Last Post: January 5th, 2004, 01:29 PM
  4. error - parent key
    By mbonfyre in forum Oracle Development
    Replies: 1
    Last Post: November 29th, 2003, 12:44 PM
  5. Temporary table Questions
    By dimitrisk in forum MySQL Help
    Replies: 11
    Last Post: October 6th, 2003, 01:07 PM

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo