#1
  1. Contributing User
    Devshed Beginner (1000 - 1499 posts)

    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    1,058
    Rep Power
    22
    I also posted this question in the Apache
    forum, but thought maybe someone here might
    know as well.

    I'm having trouble getting PHP to work
    on a Linux box (Red Hat 5.2) using Apache
    1.3.3

    I'm adding PHP as a module using apxs.
    Everything went great on a similar install,
    so I think I'm just missing something simple.

    When I start the server everything appears
    to start normally, but .php3 files are just
    sent to the browser without being run
    through the PHP interpreter.

    Any help would be appreciated.

    Scott
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    498
    Rep Power
    18
    Well, if all your compilations went well then all you need to do is edit your httpd.conf to associate php files with the php module. If you compilations DIDN'T go alright, you should read the README and INSTALL files that come with PHP to find out what you're doing wrong.

    ------------------
    To alcohol! The cause of, and solution to, all of life's problems. -- Homer Simpson
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2000
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    edit your httpd.conf <br>
    write down on DirectoryIndex section "index.php3" <br>
    uncomment the statment <br>
    "AddType application/x-httpd-php3 .php3 "<br>
    and than restart your httpd

Similar Threads

  1. Apache 2 and PHP 4
    By stanley1610 in forum Apache Development
    Replies: 2
    Last Post: February 12th, 2004, 08:20 PM
  2. Problem installing mod_auth_mysql with apxs
    By a_root in forum Apache Development
    Replies: 0
    Last Post: February 10th, 2004, 08:35 AM
  3. php for apache
    By wannabe in forum Beginner Programming
    Replies: 3
    Last Post: February 6th, 2004, 02:28 PM
  4. Apache and SSL client authentication problem
    By jluis100 in forum Apache Development
    Replies: 0
    Last Post: February 4th, 2004, 04:14 AM
  5. fread problem: doesn t compile php code
    By ghorghor2002 in forum PHP Development
    Replies: 2
    Last Post: February 3rd, 2004, 05:25 AM

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo