#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2000
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Hi all !

    This is my problem: I installed Apache(1.3.9), php3.0.16, and Perl on Win98.
    Installation seems ok, and html pages are correctly edited. But if my page does contain php code it is not recognised, nor it gives output.

    I checked very carefully the httpd conf file and the php3.ini file. But I didn't find any error.

    Does someone know a efficient way to check it ?

    ThanX,
    Peace.

  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2000
    Posts
    58
    Rep Power
    15
    Hi.

    I tried to install php3 and that was a real mess. Go to www.php.net and download php4 instead. It was much easier to get that to work.

    [This message has been edited by digjen (edited May 11, 2000).]
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2000
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    save the html file with the php suffix (page.html = page.php) and then see what happens.

    I'm a newbie and caught myself doing this many times.

    <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana,Arial,Helvetica">quote:</font><HR>Originally posted by benouchka:
    Hi all !

    This is my problem: I installed Apache(1.3.9), php3.0.16, and Perl on Win98.
    Installation seems ok, and html pages are correctly edited. But if my page does contain php code it is not recognised, nor it gives output.

    I checked very carefully the httpd conf file and the php3.ini file. But I didn't find any error.

    Does someone know a efficient way to check it ?

    ThanX,
    Peace.

    [/quote]

  6. #4
  7. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2000
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    I have a problem, not the same as yours though,

    I use php4 on PWS NT workstation.

    I use the basic session example in the php docs, the e-commerce tut on devshed and the origional example from devshed(couch sessions) and no luck.

    I get a page, yet when I view source - nothing after the body tag?

    any suggestions?


    ------------------
    ciao & thanks
    jazzy

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: August 18th, 2004, 10:45 PM
  2. urgent: problem + output filters
    By jackjenas in forum Apache Development
    Replies: 2
    Last Post: May 27th, 2004, 06:39 AM
  3. How to see the Memory used by a PHP script?
    By Pardall in forum PHP Development
    Replies: 4
    Last Post: February 13th, 2004, 03:54 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: January 28th, 2004, 08:29 AM
  5. php wont output mysql data
    By tanjafei in forum PHP Development
    Replies: 1
    Last Post: January 27th, 2004, 08:40 PM

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo