#1
  1. Banned (not really)
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Dec 1999
    Location
    Brussels, Belgium
    Posts
    14,640
    Rep Power
    4476
    Whenever I try and use the mail function I get a "Failed to Connect" error. I'm running PHP4.0, Omni Httpd 2.06 on Win98. Is there something else I have to do to enable email? I know if worked before on PWS, but I switched because I couldn't get PHP4 to run under PWS. Any help is greatly appreciated.

    ---John Holmes
    ---www.SepodatiCreations.com
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    I am seeing the same problem. If I find the solution, I'll let you know.

    Mike Sapsard

Similar Threads

  1. Help with script
    By akastarlight in forum Perl Programming
    Replies: 1
    Last Post: February 6th, 2004, 06:55 AM
  2. mail() not sending
    By JunkCookie in forum PHP Development
    Replies: 3
    Last Post: December 9th, 2003, 10:32 PM
  3. sending mail without the mail client popping up
    By obscurr in forum PHP Development
    Replies: 1
    Last Post: October 31st, 2003, 06:38 AM
  4. Help with sending mail in PERL
    By Kenneth Jones in forum Perl Programming
    Replies: 6
    Last Post: August 20th, 2003, 06:50 AM
  5. Sending PHP mail
    By TrOy in forum PHP Development
    Replies: 1
    Last Post: August 7th, 2003, 09:15 AM

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo