#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2000
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    I'm using PHP4.0 with IIS and i'm trying to send a mail.
    The code is as follows

    mail("me@domain.com","subject","message");

    then the error comes as follows:

    Warning: Failed to Connect in E:_3000_Php4projectxt_Compose.php4 on line 2

    Please help.....
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2000
    Posts
    43
    Rep Power
    14
    Hari,

    Since this is an NT environment, you should make sure that your e-mail settings in php.ini are correct. It usually defaults to a sendmail type system.

    ------------------
    PHP, Perl, SQL Programming at http://www.mentalobjects.com
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2000
    Posts
    14
    Rep Power
    0
    Hello Eric
    Thank you for your response to my question. We didnt do anything with the php.ini file in the server.

    //Original
    [mail function]
    SMTP = localhost ;for win32 only
    sendmail_from = me@localhost.com ;for win32 only

    Please send me the details what i have to do with this.

    Hari

Similar Threads

  1. Uploading Files
    By vivekjain in forum ASP Programming
    Replies: 0
    Last Post: February 16th, 2004, 11:21 PM
  2. Help with script
    By akastarlight in forum Perl Programming
    Replies: 1
    Last Post: February 6th, 2004, 06:55 AM
  3. mail() function....
    By fluke_tony in forum PHP Development
    Replies: 9
    Last Post: January 29th, 2004, 06:03 PM
  4. mail() function dropping characters
    By Webbywarehouse in forum PHP Development
    Replies: 2
    Last Post: January 28th, 2004, 01:42 PM
  5. mail function smtp problem
    By emzyme in forum PHP Development
    Replies: 3
    Last Post: January 25th, 2004, 06:59 PM

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo