#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Question importing files into Zope


    Hi there,

    I have a problem with importing files into Zope and maybe you can help?

    I have installed Zope on an Apache server on my Windows machine at home. Everything is working fine, but when I try to import an .zexp file (which I exported from Zope at work) it does show the folder with the correct name but when I click on that folder, I get the following error message:

    Zope Error
    Zope has encountered an error while publishing this resource.

    Error Type: AttributeError
    Error Value: __getitem__

    Troubleshooting Suggestions

    The URL may be incorrect.
    The parameters passed to this resource may be incorrect.
    A resource that this resource relies on may be encountering an error.
    For more detailed information about the error, please refer to the HTML source for this page.

    If the error persists please contact the site maintainer. Thank you for your patience.
    There are some subfolders in that folder. I can click on the "+" next to the folder and it will show the tree with the subfolders but I can't open any of the folders.

    I guess that the Zope version at work is older than the one I have on my home computer. Could that be a problem?

    Thanks for your help!

    Manuela
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    Did you put those zexp files in the zope/import directory and made sure the names you added were correct?

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo