#1
  1. No Profile Picture
    Junior Member
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    belgium
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    phpBB2 forum problem


    Hi guys,

    I installed the phpbb2 forum, but everything works fine except one thing, we cannot reply any messages that have been posted, so every topic has only got one message, we get the following problem:

    Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/nl/d/i/s/disforum/htdocs/includes/topic_review.php on line 154

    Fatal error: Call to undefined function: topic_review() in /data/members/free/tripod/nl/d/i/s/disforum/htdocs/posting.php on line 1091

    can anyone of you guys help me with this, replacing those two php's with the original ones didnt help, so what can I do now?
    thanks in advance
  2. #2
  3. Moderator Emeritus
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Austin, TX
    Posts
    7,188
    Rep Power
    2265
    Moved to Scripts forum
    DrGroove, Devshed Moderator | New to Devshed? Read the User Guide | Connect with me on LinkedIn
  4. #3
  5. Moderator Emeritus
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Austin, TX
    Posts
    7,188
    Rep Power
    2265
    Your best bet is to contact the support staff @ phpbb ... sounds like an issue w/ the installation of the product.
    DrGroove, Devshed Moderator | New to Devshed? Read the User Guide | Connect with me on LinkedIn

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo