#1
  1. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Some feedback on my new site?


    Hi guys, i was wondering if anyone could give me some honest feedback on my new site, its a little video player that lets you watch full movies and tv shows online for free:

    tubetv .com.au

    I wouldnt go there unless you have a really good internet connection the thing chews through alot of bandwidth, all the movies are HD - most of em anyway.

    If anyone could give me some feedback or suggestions that would be highly appreciated!

    Comments on this post

    • 0ldfart disagrees : The least you could do is have the thread closed. Its not serving any purpose and you are just wasting other peoples time.
  2. #2
  3. No Profile Picture
    Lost in code
    Devshed Supreme Being (6500+ posts)

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    8,317
    Rep Power
    7170
    The playlist scrolls so fast that it is basically un-usuable. If I move my mouse more than about 3px to the left or right I jump over the next thumbnail rather than hovering over it, and it's really painful to have to horizontally scroll in increments of 3px. Some sort of listing that doesn't require moving my mouse to view every single title would greatly enhance its usability.
    PHP FAQ

    Originally Posted by Spad
    Ah USB, the only rectangular connector where you have to make 3 attempts before you get it the right way around
  4. #3
  5. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    21
    Rep Power
    0
    Unfortunately, I see nothing at your website. i just find black screen
  6. #4
  7. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    London
    Posts
    96
    Rep Power
    0
    I'm sorry to tell you that i can not even open your website.
  8. #5
  9. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    After waiting about 45 seconds for it to load, a video started playing, and I closed the page. nothing to see there.

    I dont really get why you would use a .com.au domain. Is it only for Australian TV shows?
  10. #6
  11. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    57
    Rep Power
    17
    Um, congratulations on embedding a video player? Other than that, nothing to see.

    Now for the fun part: You're using inline styles and TABLES? Tables are for data and emails. Using <p>&nbsp;</p> for layout? Pretty Mickey Mouse. Go back and learn how it's REALLY done: CSS and <div>! This ain't 1997.

    And, according the the forums bylaws, you're supposed to have had 30 posts before asking for a critique.

    Just sayin'...
  12. #7
  13. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    NIce post
  14. #8
  15. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    USA
    Posts
    9
    Rep Power
    0
    i do not see anything on your site but a youtube vid over there. Why it is mainly talking about?
  16. #9
  17. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    72
    Rep Power
    4
    it looks nice
  18. #10
  19. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    Originally Posted by Anh
    it looks nice
    Not loading for me at the moment.
  20. #11
  21. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    Oh wait, there we go, I'm liking the overall layout--nice work
  22. #12
  23. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    ohhho thats only a vedio to see. I am bit confused about the template of your site.

    cheers...
  24. #13
  25. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    30
    Rep Power
    4
    all i get is a single youtube video?
  26. #14
  27. No Profile Picture
    Contributing User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2011
    Posts
    60
    Rep Power
    4
    your website is broken...
  28. #15
  29. No Profile Picture
    Registered User
    Devshed Newbie (0 - 499 posts)

    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Does your website work? I can not see it.

IMN logo majestic logo threadwatch logo seochat tools logo